Vandbesparende foranstaltninger

Op til 400.000 liter rent drikkevand kan løbe direkte i kloakken, når et toilet løber. Du kan ikke nødvendigvis se, at toilettet løber. Faktisk kan toilettet løbe så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje. Men selvom du ikke kan se det, kan du se det på din vandregning, for et toilet, som blot løber en smule, kan faktisk koste dig 2.500 kr. om året. Det er da spild af penge!

 

Den gode nyhed er, at du for stort set samme pris kan få et helt nyt, økonomisk og moderne toilet. Kontakt os derfor for en uforpligtende snak om hvordan og hvorledes du kan spare rigtig mange penge ved at udskifte dit toilet med et vandbesparende et af slagsen.

 

Både indenfor vandbesparende toiletter og armaturer samarbejder vi med førende europæiske producenter hvilket betyder at vi altid har adgang til den nyeste viden om design, funktionalitet og effektivitet. Hvis du kunne tænke dig at nedsætte dit vandspild deltager vi gerne med råd og vejledning om den bedste løsning til dig.

 

Når du køber et toilet eller et vandbesparende armatur hos os, følger monteringen med. Derved kan du være helt sikker på, at løsningerne monteres håndværksmæssigt korrekt. Udover montagen medfølger også en garanti og forsikring.

Serviceaftale

Ønsker du sikkerhed for at dine vvs-installationer fungerer som du forventer og vil du gerne have en tryghed for at du ikke oplever kostbare nedbrud kan dette gøres gennem en serviceaftale med os.

 

En serviceaftale kan bidrage til at nedbringe eventuelt overforbrug og utætheder. Vi tilpasser aftalen til dit behov, dine anlæg og installationer, så du kan føle dig tryg og sikker. Vi arbejder på den måde at vi indledningsvist opfordrer vores kunder til at få efterset og deres installationer og idet vi ofte oplever at det bare en forglemmelse der har været årsagen til et nedbrud men som desværre kan vise sig hurtigt at blive dyrt hvis ikke der reageres herpå.

 

Når du vælger Hybel VVS Teknik som din servicepartner, kan du være sikker på altid at få kyndig rådgivning og et højt serviceniveau hver gang. Vi er specialister i vvs-tekniske installationer indenfor både erhverv og private og gennem vores samarbejde med førende europæiske producenter har vi mulighed for sparring med dygtige teknikere.

Derved kan vi forsikre vores kunder om at vi altid har adgang til den nyeste viden indenfor vvs-området. Hvad end det gælder lovgivning, arbejdsteknikker, valg af produkter eller måske noget helt fjerde.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores serviceaftaler

  • Gasfyrsservice

  • Oliefyrsservice

  • Solvarmesservice

  • Varmepumpeservice

  • Ventilationsservice

  • Fjernvarmeservice

Forsikringsskader

Der kan opstå alvorlige skader i husets skjulte installationer. Da installationerne er skjulte, er det stort set umuligt at opdage en skade før den er opstået. Men for at en skade ikke får lov at udvikle sig, bør der reageres hvis der opdages revner og fugtskjolder, eller hvis der skal fyldes vand på ejendommens varmeinstallationer hyppigere end 2 – 4 gange om året, da det kan være tegn på, at der er noget galt med den bagvedliggende installation.

 

Seneste opgørelse fra brancheorganisationen Forsikring og pension viser at i 2019 var antallet af vandskader på bygninger 101.000, hvilket er en stigning på 7.000 skader i forhold til 2018. En stor del af disse vandskader skyldes brud på skjulte rør eller stikledninger.

 

Tæring af synlige vand- og varmerør anses af forsikringsselskaberne som manglende vedligeholdelse og vandskader som følge af dryp og udsivning herfra dækkes ikke af ejendommens forsikring. Dog dækker forsikringen hvis der er tale om en pludselig udstrømning fra et vandrør, også selvom det er tæret.

 

I Hybel VVS Teknik har vi etableret en separat afdeling som udelukkende beskæftiger sig med forsikringsskader indenfor vvs-installationsområdet. Ved at separere afdelingen fra vores daglige forretningsområder sikrer vi vores kunder den bedste ekspertise i forbindelse med udførsel af skadesarbejdet.

uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ideer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at tage en snak om dine overvejelser.
 
Med fagmandens rådgivning og vejledning får du overblik og bedre greb om detaljerne.

 
Bliv klædt på til at træffe en god beslutning

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven.

hCaptcha