varmepumper og

vedvarende energi

Beregn din kommende varmepumpe

Varmepumper svendborg, Sydfyn & fyn

Danmark har en målsætning om i 2050 at være uafhængig af fossil energi. I dag bruger vi en række forskellige teknologier til at opvarme boliger og virksomheder. Det spænder fra brug af fossile brændsler som kul og naturgas, og ud fra vedvarende energikilder som solenergi, bioenergi samt geotermisk energi ved hjælp af varmepumper.

 

Individuel opvarmning sker typisk med oliefyr, varmepumper eller biomassefyr. Tidligere var oliefyr den dominerende opvarmningsform, men de bliver i dag ofte erstattet biomassefyr eller varmepumper, som typisk giver en bedre økonomi for den enkelte bygningsejer.

 

Lovgivning om udfasning af olie- og naturgasfyr

Siden 2016 har det ikke længere været muligt at installere oliefyr baseret på fossil olie i eksisterende bygninger i områder med fjernvarme eller naturgas. I stedet skal bygninger tilsluttes for eksempel fjernvarmenettet, et eksisterende naturgasnet eller opvarmes med vedvarende energi såsom varmepumpe eller træpillefyr. (Reglerne omkring installation af olie- og naturgasfyr er implementeret i Bygningsreglementets afsnit 7.1)

Varmepumper og
vedvarende energi

At arbejde med vedvarende energi er vores helt store passion. For boligejeren betyder det at boligen kan få et bedre energimærke, den bliver nemmere og billigere at vedligeholde fordi der skiftes til nyere og tidssvarende materialer og sidst men ikke mindst, kan den stige i pris hvilket også har betydning i boligens samlede regnskab.

 

Ingen huse er helt ens. Og ingen boligejere har præcis de samme behov og ønsker.

 

Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at få rådgivning om energirigtige løsninger i boligen – lige fra mindre indsatser som f.eks. udskiftninger af radiatorer og pumper, til de større beslutninger i forbindelse med renovering af hele boligens varmeforsyning, klimaskærm mv.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere om:

  • Tilskud til energibesparelser i din bolig
  • Eftersyn af varmeinstallationer
  • Udskiftning af oliefyr
  • Viden om varmepumper

uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ideer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at tage en snak om dine overvejelser.
 
Med fagmandens rådgivning og vejledning får du overblik og bedre greb om detaljerne.

 
Bliv klædt på til at træffe en god beslutning

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven.

hCaptcha