varmepumper og

vedvarende energi

VE installatør Fyn

I forbindelse med det voksende salg af varmepumper påpeger flere undersøgelser at kvaliteten af produkter såvel som de udførte installationer at kvaliteten ikke altid er god nok og branchen hævder selv, at fejlbehæftede installationer koster både kunderne og installationsvirksomhederne store beløb.

 

Der kan derfor med fordel investeres i kompetenceudvikling, projektering, dimensionering og installation hvorved man undgår at kunderne og installationsvirksomhederne ikke skal bruge tid og penge på at håndtere garanti- og klagesager hvor der skal rettes op på diverse problemer.

 

For at sikre dette har Energi-Forsynings- og Klimaministeriet etableret en VE-godkendelsesordning som er for de installationsvirksomheder der er blandt de bedste i Danmark til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomasse kedler og ovne.

 

Der er tale om en mærkningsordning, der viser at installationsvirksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte ud af sin investering.

Senest fra 1. januar 2021 vil der være krav om at varmepumper og lignende vedvarende energiløsninger skal installeres af en VE-godkendt Installationsvirksomhed.

 

Hybel VVS Teknik ApS er godkendt VE-Installatør. Det er vi, fordi vi ønsker at give vores kunder den bedste løsning ligesom vi også ønsker at bidrage til et bedre miljø til gavn for os alle. Som bekendt er intet gratis, men for at kunne rådgive og vejlede vores kunder på bedste vis, afsætter vi årligt et større beløb til investering i kompetenceudvikling af vores medarbejdere.

 

Dette sikrer at vi hele tiden er på forkant med udviklingen indenfor VE-ordningen og at vores kunder kan være sikre på at få den rette vejledning i forhold til valg af vedvarende energiløsninger.

uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ideer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at tage en snak om dine overvejelser.
 
Med fagmandens rådgivning og vejledning får du overblik og bedre greb om detaljerne.

 
Bliv klædt på til at træffe en god beslutning

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven.

hCaptcha